Loading Events
Kiemelt kép a TánciTánci Baba-táncszínházi Program című programhoz

TánciTánci Baba-táncszínházi Program

Győri Balett

Műfaj:

baba táncszínházi program

Ajánlott korosztály:

0-6 éveseknek

Program leírás:

A Fiatalok a Fiatalokért program elindításával és a gyermek- és ifjúsági korosztálynak szóló darabjainkkal elkezdtünk nyitni egy új közönségréteg: a fiatalok felé. A program kiegészítéseként hoztuk létre ez év júliusában a TáncTánci programot, mely a 0-6 éves korosztályt célozza meg előadásokkal és foglalkozásokkal.
A Győri Balett újításként szeretné bevonni művészetébe a csecsemő-baba korosztályt érzékelésük és mozgásfejlődésük korai szakaszában, mozgásfoglalkozások és specifikus előadás sorozatok útján. Fontos, hogy ez a műfaj nem időkitöltő a kicsik számára, hanem értéket közvetít, csak más „nyelvezettel”. A babaszínházi táncelőadásainkon szeretnénk olyan élményekre építeni, amelyek a kicsik mindennapjaiban is megjelennek.
Az erős színek mellett ismerős dalok, dallamok csendülnek fel. A 20-25 perces színházi projektek persze ügyelnek arra, hogy mind a mozgások, mind a zene hangereje olyan legyen, hogy az ne okozzon félelmet, izgalmat, bizonytalanságot az apróságokban. TánciTánci elnevezésű csecsemőszínházi előadás sorozatunk tematikus élményekből áll össze, olyan témakörök mentén mint: az állatok, színek-formák, évszakok, kint-bent-fent-lent, vakáció. Az előadásokat közös játék és mozgás egészíti ki.
Eddig megvalósult előadások: Kippkopp és Tipptopp, Kippkopp karácsonya
Itt tudsz jelentkezni vagy érdeklődni:
Győri Balett info@gyoribalett.hu
Győri Balett szervezés szervezes@gyoribalett.hu
Kontakt

Alkotók:

Velekei László

Sebestyén Bálint

Csepi Alexandra

A program időtartama:

15-25 perc

A program helyszíne:

online

Program ár:

1000-2000 Ft