Loading Events
Kiemelt kép a Tütü – Színházlátogatás balerinákkal című programhoz

Tütü – Színházlátogatás balerinákkal

Magyar Nemzeti Balett – Magyar Állami Operaház

Műfaj:

színházlátogató program

Ajánlott korosztály:

4-10 éveseknek

Program leírás:

A Magyar Nemzeti Balett színházlátogatói programjára várja óvodás csoportok és általános iskolai alsó tagozatos osztályok jelentkezését. A színházjáró túrán a gyerekek körbejárják az Erkel Színház épületét, bepillantanak a kulisszák mögé, és balettjelmezeket, illetve spicc-cipőket próbálhatnak. A program végén kis tánctanulás is várja a gyerekeket! A program az épület felújítását követően visszatér a Magyar Állami Operaházba.

Itt tudsz jelentkezni vagy érdeklődni:
Szendrődy Dorottya +36 1 814-7105 balerina@opera.hu
Kontakt

A résztvevők mondták:

Tegnap voltunk a magyarországi Operaházban, ami olyan szép volt, hogy leesett az állam! Minden lélegzetelállító egy Operában, de láttunk rejtett helyeket. Például a színpad mögött, ahol előkészülnek a táncosok, színészek. […] Felpróbálhattunk jelmezeket. […] A teremben még ezek előtt bejöttek a belttozók és táncoltak nekünk. Gyertek el! – Kaposi Ádám


Ma délelőtt négyéves kislányommal vettem részt az operalátogatáson Kőszegi Katalin balerinával. Maradandó élmény volt mindkettőnknek.
Külön köszönöm Kati türelmét és kedvességét, egyénre szabott figyelmét, amellyel lánynak emlékezetessé tette ezt a napot! Sok érdekességet mesélt a Házról, a művészekről.
– Kuti Zsuzsa

Alkotók:

Kőszegi Katalin balettművész

A program időtartama:

A vezetések szerdánként 9:00 órakor indulnak – kb. 1,5 óra

A program helyszíne:

Erkel Színház

Budapest, 1087 II. János Pál pápa tér 30.

Program ár:

1500 Ft/fő, kísérő pedagógusoknak a részvétel ingyenes 3 főig